Verkocht

Prinsengracht 810 1 Amsterdam

Omschrijving

Vier verdiepingen van MONUMENTAAL PAND op EIGEN GROND aan de PRINSENGRACHT in Amsterdam. Met HOTELBESTEMMING IN ALLE BOUWLAGEN. Het betreft een zelfstandig toegankelijk hotel in de eerste tot en met de vierde (kap) etage. Aan de voorzijde zicht op de gracht. Gelegen tussen de Amstel en Utrechtsestraat.

OMVANG
Het gehele pand is gesplitst in twee appartementsrechten.. Appartementsrecht 2 omvat het hotel (Prinsengracht 810-1), van 289 m2 VVO.

PLATTEGRONDEN
De maatvoering en de indeling van de plattegronden zijn indicatief. Aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

HUUR EN GEBRUIK
Oplevering exploitatie in overleg.

KERNGEGEVENS
Leeg en ontruimd
Totaal VVO 289 m2, volgens meetstaten in dataroom
Totaal BVO 391 m2, volgens meetstaten in dataroom
Bestemming Gemengd 1.5, waaronder horeca 5 (hotel)
Bouwjaar circa 1800
Splitsing in appartementsrechten 1993
Bijzonderheden Rijksmonument
Fundering Gedeeltelijk vernieuwd (2002)
WOZ waarde Pro memorie

KADASTRAAL
Gemeente Amsterdam, sectie I, nummer 10457, appartementsrechtindex 2. Onderdeel van het gebouw op eigen grond, gelegen op een perceel groot een are en negenennegentig centiare, welk gebouw is aangewezen als beschermd monument als bedoeld in de Monumentenwet 1988.

BESTEMMINGSPLAN
De publiekrechtelijke bestemming is Gemengd -1.5. Hier is in alle bouwlagen o.a. toegestaan horeca 5 (hotel), wonen (met inachtneming van het bepaalde in de artikelen 13.2.16 en 40), kantoren (met inachtneming van het bepaalde in artikel 40) en detailhandel (met inbegrip van een mengformule, met uitzondering van smartshops, sekswinkels, minisupermarkten en souvenirwinkels, met inachtneming van de artikelen 13.5.2 en 40).

DATAROOM
Wij hebben voor deze verkoop een dataroom samengesteld die, na ondertekening van de geheimhoudings-clausule, beschikbaar is. In de dataroom zijn o.a. beschikbaar;
– Foto’s
– Kadastrale informatie
– BAG viewer
– WOZ
– Meetrapporten
– Overige objectinformatie
– Informatie betreffende het ondergelegen appartement

BENADEREN VAN HUIDIGE GEBRUIKERS
Verkoper vraagt expliciet om de huidige gebruikers niet te benaderen. Bij constatering kunnen potentiële kopers uitgesloten worden.

NOTARISKEUZE EN KOOPAKTE
De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke notariële beroepsorganisatie, ring Amsterdam, door een Amsterdams notariskantoor. Er wordt kosten koper verkocht.

De kosten van het notarieel honorarium met betrekking tot de koopovereenkomst en de leveringsakte en de overdrachtsbelasting komen voor rekening van koper. De overdrachtsbelasting bedraagt 8%.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
198 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam I 10457
Oppervlakte
198 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ASD-I-10457
Bekijk alle kenmerken