Verkocht

Andreasplein 39 Amsterdam

Omschrijving

Andreasplein 39 + p.p. te Amsterdam

Aan de rand van Amsterdam Oud-Zuid bieden wij een modern 2-kamer appartement van 71 m2 te koop aan. Gelegen op de 4e verdieping van het schitterende nieuwbouwcomplex ‘Andreas Ensemble’ met een eigen berging en parkeerplaats in ondergelegen garage.

Het ‘Andreas Ensemble’ is een ruim opgezette wijk met veel groen, waarbij het complex is ingericht met brede trottoirs, begroeide taluds en diverse bogenpartijen. Doordat het parkeren voornamelijk gebeurt in de garages onder de woongebouwen, is er in het binnengebied sprake van weinig gemotoriseerd verkeer.

Kortom:
een prachtig, praktisch en licht appartement op een toplocatie met een speelse/effectieve indeling en waanzinnig uitzicht!

Indeling woning:
entrée met toegang tot alle vertrekken. Royale woonkamer met toegang tot een ruim balkon middels een schuifpui. Vanaf het balkon kijkt men richting het Andreasplein en de Westlandgracht. Vanuit de woonkamer is de half open keuken te bereiken. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur (vaatwasser en combi-oven van 2021) en leent zich uitstekend om eventueel een tweede slaapkamer van te maken.

De ruime slaapkamer is toegankelijk via de gang en heeft vrij zicht over het plein. Tegenover de slaapkamer bevindt zich de badkamer welke is voorzien van een ligbad, aparte douche en een wastafel met wastafelmeubel. Direct naast de badkamer is een inpandige berging met de wasmachineaansluiting en genoeg planken voor opslag.

Naast de inpandige berging bevindt zich een apart toilet met fontein en in de onderbouw van het gebouw is een separate berging aanwezig alsmede een eigen parkeerplaats in de afgesloten garage.

Het Andreasplein kenmerkt zich als een prettige centrale, doch rustige locatie. In de buurt zijn diverse mogelijkheden voor de dagelijkse boodschappen zoals de AH, Jumbo en Stach. Daarbij zijn er in de directe nabijheid vele leuke restaurants en buurtcafés zoals Otto Volante, Oslo Beers, Gent aan de Schinkel en Ron Gastrobar.

Voor ontspanning zijn het Vondelpark en Rembrandtpark op steenworp afstand. Diverse scholen en kinderopvang zijn eveneens op loopafstand bereikbaar. Binnen 10 fietsminuten bent u in de levendige Cornelis Schuytstraat, waar u een scala aan hippe winkels en boetieks vindt. Bovendien bent u voor het nodige vertier zo op de Amstelveenseweg en bij De Hallen met restaurants en bioscoop.

De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen (A4 en A10) en het openbaar vervoer, zo ligt Station Lelylaan op 10 minuten loopafstand waar een tal aan bussen, trams en treinen frequent vertrekken.

Bijzonderheden:

– Mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer,
– Ruim balkon met uitzicht richting Westlandgracht,
– De vraagprijs is inclusief parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage,
– Rembrandt park op 2 minuten loopafstand,
– Vondelpark op 7 minuten loopafstand,
– Bouwjaar 2010,
– De erfpachtscanon is afgekocht tot 30 juni 2057,
– Er is tijdig een aanvraag ingediend voor de overstap naar eeuwigdurende erfpacht en de canon is vastgeklikt voor na de expiratie datum,
– Maandelijkse bijdrage aan de VVE is € 136,—
– Gezonde en professionele VVE,
– Oplevering in overleg.

ENGLISH SUMMARY

Andreasplein 39 + p.p. in Amsterdam

On the edge of Amsterdam Oud-Zuid we offer a modern 2-room apartment of 71 m2 for sale. Located on the 4th floor of the beautiful new-build complex ‘Andreas Ensemble’ with its own storage room and parking space in the garage below.

The ‘Andreas Ensemble’ is a spacious neighborhood with lots of greenery, in which the complex is furnished with wide sidewalks, vegetated slopes and various arches. Because parking mainly takes place in the garages under the residential buildings, there is little motorized traffic in the inner area.

In short:
a beautiful, practical and bright apartment in a prime location with a playful/effective layout and amazing view!

House layout:
entrance with access to all rooms. Spacious living room with access to a spacious balcony through sliding doors. From the balcony you look towards Andreasplein and Westlandgracht. The semi-open kitchen can be reached from the living room. The kitchen is equipped with various built-in appliances (dishwasher and combi oven from 2021) and is ideal for making a second bedroom.

The spacious bedroom is accessible through the hallway and has an unobstructed view over the square. Opposite the bedroom is the bathroom which has a bath, separate shower and a washbasin with washbasin. Right next to the bathroom is an indoor storage room with the washing machine connection and enough shelves for storage.

In addition to the indoor storage room, there is a separate toilet with fountain and in the substructure of the building is a separate storage room and a private parking space in the closed garage.

Andreasplein is characterized as a pleasant central, yet quiet location. There are various options for daily shopping nearby, such as the AH, Jumbo and Stach. In addition, there are many nice restaurants and neighborhood cafes in the immediate vicinity, such as Otto Volante, Oslo Beers, Gent aan de Schinkel and Ron Gastrobar.

For relaxation, the Vondelpark and Rembrandtpark are a stone’s throw away. Various schools and childcare are also within walking distance. Within 10 cycling minutes you are in the lively Cornelis Schuytstraat, where you will find a range of trendy shops and boutiques. Moreover, you can easily reach the Amstelveenseweg and De Hallen with restaurants and cinema for the necessary entertainment.

The house is conveniently located in relation to various roads (A-4 and A-10) and public transport. Lelylaan Station is a 10-minute walk away, where a number of buses, trams and trains depart frequently.

Particularities:

– Possibility to create an extra bedroom,
– Spacious balcony with a view towards Westlandgracht,
– The asking price includes a parking space in the underground parking garage,
– Rembrandt park at 2 minutes walking distance,
– Vondelpark at 7 minutes walking distance,
– Year of construction 2010,
– The ground lease has been bought off until June 30, 2057,
– An application has been submitted in time for the switch to perpetual leasehold and the ground lease has been clicked for after the expiration date,
– Monthly contribution to the home owners association is € 136.
– Healthy and professional association,
– Delivery in consultation.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking
Ligging
In woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
71 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
9 m²
Externe bergruimte
3 m²
Inhoud
228 m³

Indeling

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Lift, schuifpui

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Stadsverwarming
Warm water
Stadsverwarming

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Sloten O 3301
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Parkeergarage
Bekijk alle kenmerken