De Bosporus 26 Amstelveen

Vraagprijs € 2.595.000 k.k.

Omschrijving

De Bosporus 26 te Amstelveen

Wij bieden te koop aan een moderne vrijstaande villa van circa 302 m2 met voor, achter en zijtuin en een eigen oprit voor 2 auto’s in de woonwijk Kostverloren. De woning is gelegen in een rustige straat op een perceel van 683 m2 EIGEN GROND. Aan de achterzijde grenst de woning aan een park. De achtertuin is gelegen op het Zuidwesten.

De oorspronkelijke woning is onder architectuur van John Webbers gebouwd en in de loop der jaren uitgebreid.

Indeling woning:

Begane grond: royale entree/hal met toegang diverse vertrekken. In de hal bevindt zich de meterkast en een toilet met fontein. Vanuit de hal is de grote speel/tv/kinderkamer bereikbaar. Deze kamer staat in verbinding met een slaapkamer en heeft ook toegang tot de tuin. De slaapkamer heeft een eigen toilet en badkamer. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. De slaapkamer is uitermate geschikt als au-pair verblijf. Naast de slaapkamer is de berging gelegen. Deze ruimte is eenvoudig bij de woning te betrekken. De berging is toegankelijk via de tuin. In de hal bevindt zich ook nog een grote bijkeuken/pantry/berging met de wasmachine/droger aansluiting.

Royale woonkamer met toegang tot de tuin en de open keuken. De keuken is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van alle inbouwapparatuur.

De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Trap naar de eerste verdieping, overloop ruimte met toegang tot alle vertrekken. 3 slaapkamers en een inloopkast aan de achterzijde, badkamer met douche, wastafel en toilet. 2 slaapkamers aan de voorzijde waarvan de master bedroom grenst aan de 2e badkamer. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, douche en een wastafel. De master bedroom heeft ook een grote inloopkast.

Beide badkamers zijn voorzien van vloerverwarming.

Bankras is een rustige wijk met veel groen. In de omgeving bevinden zich diverse scholen en voor de dagelijkse boodschappen zijn er de buurtwinkelcentrum Bankrashof en Kostverlorenhof alsmede het Stadshart van Amstelveen, met een breed winkelaanbod en eetgelegenheden. Ook de bereikbaarheid is uitstekend met de A-9 om de hoek.

Bijzonderheden:

– vrijstaande villa aan park,
– woonoppervlakte circa 302 m² (NEN 2580 gemeten),
– perceel oppervlakte 683 m²,
– eigen grond,
– oplevering/aanvaarding: in overleg,
– 6 slaapkamers,
– rolluiken op begane grond en de eerste verdieping,
– de woning is volledig voorzien van airco behalve in de au pair ruimte/slaapkamer op de begane grond (deels inbouw en deels opbouw).

ENGLISH SUMMARY

De Bosporus 26 in Amstelveen

We offer for sale a modern detached villa of approximately 302 m2 with front, rear and side garden and a private driveway for 2 cars. The house is located in a quiet street on a plot of 683 m2 OWN LAND. At the rear, the house borders on a park. The backyard is facing Southwest.

The original house was built under the architecture of John Webbers and expanded over the years.

House layout:

Ground floor: spacious entrance/hall with access to various rooms. In the hall is the meter cupboard and a toilet with fountain. The large play / TV / children’s room is accessible from the hall. This room is connected to a bedroom and also has access to the garden. The bedroom has its own toilet and bathroom. The bathroom has a sink and shower. The bedroom is ideal as an au pair stay. The storage room is located next to the bedroom. This space is easy to involve in the house. The storage room is accessible through the garden. In the hallway there is also access to a pantry/storage room with the connection for the washing machine/dryer.

Spacious living room with access to the garden and the open kitchen. The kitchen is located at the rear and is equipped with all appliances.

The entire ground floor has underfloor heating.

Stairs to the first floor, landing area with access to all rooms. 3 bedrooms and a walk-in closet at the rear, bathroom with shower, sink and toilet. 2 bedrooms at the front of which the master bedroom is adjacent to the 2nd bathroom. This bathroom has a bath, shower and a sink. The master bedroom also has a large walk-in closet.

Both bathrooms have underfloor heating.

Bankras is a quiet neighborhood with lots of greenery. There are several schools in the area and for daily shopping there are the neighborhood shopping center Bankrashof and Kostverlorenhof as well as the Stadshart of Amstelveen, with a wide range of shops and eateries. Accessibility is also excellent with the A-9 just around the corner.

Particularities:

– detached villa by a park,
– living area approximately 302 m² (NEN 2580 measured),
– plot area 683 m²,
– own ground,
– delivery/acceptance: in consultation,
– 6 bedrooms,
– shutters on the ground floor and the first floor,
– the house is fully equipped with air conditioning, except in the au pair room/bedroom on the ground floor (partly built-in and partly built-in).

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld -interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 2.595.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking
Ligging
Aan vaarwater, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
302 m²
Overige inpandige ruimte
14 m²
Perceel
683 m²
Inhoud
1.115 m³

Indeling

Aantal kamers
8 kamers (6 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, toilet, vloerverwarming, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
2

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amstelveen I 4234
Oppervlakte
683 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ASV00-I-4234

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
575 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwest

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken