Verhuurd

Frieslandstraat 87 Amsterdam

Omschrijving

Royale en goed bereikbare garagebox van circa 16m² gelegen aan de Frieslandstraat 87 te Amsterdam-Buitenveldert. De garage ligt in een zijstraat van de Van Leijenberghlaan en is goed toegankelijk. Via de Van Leijenberghlaan bereikt u direct de Zuidas en via De Boelelaan de oprit van de Ringweg Zuid.

Indien de garage gebruikt gaat worden voor het stallen van een motorvoertuig dan zal de huurprijs met BTW belast zijn. De garagebox kan ook worden gebruikt voor het stallen van huisraad.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De garagebox ligt tussen de A.J. Ernststraat en De Boelelaan, naast het Gelderlandplein en op slechts op 10 minuten loopafstand van de Zuidas.

De garage heeft een centrale ligging ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen.
Bushalte ‘Gederlandplein’ met bussen 62 en 461 (Rivierenbuurt-Station Lelylaan) is nabij gelegen of loop in 10 minuten naar het tramstation met trams 5 en 25. Tevens goed bereikbaar met de auto. Via De Boelelaan/A.J. Ernststraat en de Amstelveenseweg is binnen 5 minuten de oprit van de Ringweg A10 bereikt.

KENMERKEN
– Doorrijhoogte van circa 2,15 m
– Diepte: 5.95m x breedte: 2.65m
– Oppervlakte 16m²
– Water aanwezig
– Per direct beschikbaar

HUURVOORWAARDEN
– Huurovereenkomst minimaal 1 jaar
– Waarborgsom van 2 maanden huur, te vermeerderen met BTW
– Opzegtermijn 2 maanden
– Huurovereenkomst op basis van ROZ-model AUTOBOX/PARKEERPLAATS 2020, zoals gehanteerd door de NVM
– Jaarlijkse huurprijsaanpassing, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle-huishoudens, gepubliceerd door het CBS

Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming met de eigenaar/verhuurder van het object.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Soort bouw
Bestaande bouw
Bekijk alle kenmerken