Gijsbrecht van IJselsteinstraat 213 Amsterdam

Vraagprijs € 75.000 k.k.

Omschrijving

Gijsbrecht van IJselsteinstraat 213 te Amsterdam

Wij bieden te koop aan een garage van circa 17 m2 (6 meter diep en 2,80 meter breed) met een elektrische op afstand bedienbare overhead deur. De garage is voorzien van een wateraansluiting.

De garage is gelegen in Amsterdam-Buitenveldert tussen winkelcentrum “Gelderlandplein” en de Buitenveldertselaan op loopafstand van Station Zuid/WTC, diverse buurtwinkelcentra, het Amsterdamse Bos, Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amstelpark. Goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4,Ring A-10). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (trams 5 en 25, diverse busverbindingen).

Kenmerken:

– oplevering/aanvaarding: in overleg, kan snel,
– erfpacht canon bedraagt EURO 62,16 per jaar,
– maandelijkse bijdrage aan de VVE is EURO 49,–

ENGLISH SUMMARY

Gijsbrecht van IJselsteinstraat 213 in Amsterdam

We offer for sale a garage of approximately 17 m2 (6 meters deep and 2.80 meters wide) with an electric remote-controlled overhead door. The garage has also a water connection.

The garage is located in Amsterdam-Buitenveldert between the “Gelderlandplein” shopping center and the Buitenveldertselaan within walking distance of Station Zuid/WTC, various local shopping centers, the Amsterdamse Bos, Gijsbrecht van Aemstelpark and the Amstelpark. Good access to various arterial roads (A-4, Ring A-10). Public transport in the vicinity of the complex (trams 5 and 25, various bus connections).

Characteristics:

– delivery/acceptance: in consultation, can be done quickly,
– ground rent amounts to EURO 62.16 per year,
– monthly contribution to the VVE is EURO 49,–

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 75.000 kosten koper
Aangeboden sinds
7 mei 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort bouw
Bestaande bouw

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam AK 2659
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht
Perceel
ASD30-AK-2659

Garage

Capaciteit
1 auto
Bekijk alle kenmerken

Media