Verkocht

Holtmeulen 55 Amsterdam

Omschrijving

Holtmeulen 55 te Amsterdam

Wij bieden te koop aan een gezinshuis van 116 m2 verdeeld over 2 woonlagen met vier slaapkamers, keuken met bijkeuken en berging, een badkamer, voor- en achtertuin gelegen in een kindvriendelijke, groene omgeving dichtbij het Amstelpark en het Amsterdamse Bos, op fietsafstand van de stad. Makkelijke parkeergelegenheid voor de deur en een achtertuin op het zuid/oosten en een voortuin gelegen op het zuid/westen.

Indeling woonhuis:

Begane grond: entree/hal met meterkast, tussenhal met toegang tot de woonkamer, gastentoilet, berging/trapkast en de trap naar de eerste verdieping. Royale woonkamer met open haard en toegang tot de achtertuin middels een schuifpui. De achtertuin is gelegen op het oosten en heeft een achterom. Half open keuken met bijkeuken en berging. In de bijkeuken bevinden zich de wasmachine aansluiting en in de berging de cv-ketel.

Trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: overloop ruimte met toegang tot alle 4 de slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, 2e toilet en een dubbele wastafel.

De woning is gelegen in de rustige woonwijk Buitenveldert, vlakbij de Zuidas, om de hoek van winkelcentrum Gelderlandplein en gunstig ten opzichte van Schiphol en station Zuid. Voor de dagelijkse boodschappen, delicatessen en diverse kledingzaken zijn er meer dan tachtig winkels in het om de hoek gelegen overdekte winkelcentrum Gelderlandplein. Voor plezier en ontspanning kun je terecht in het Amsterdamse Bos, Nieuwe Meer of het nabijgelegen Gijsbrecht van Aemstelpark en de Amstel op loopafstand. Er is volop aanbod van sportclubs en scholen met basis, middelbaar en speciaal onderwijs en natuurlijk de Vrije Universiteit. Op de fiets ben je zo in De Pijp of het Centrum.

Bijzonderheden:

– de woning is uitermate geschikt om uit te breiden middels een opbouw en/of een uitbouw,
– oplevering/aanvaarding: de woning is vrijwel per direct beschikbaar,
– 4 slaapkamers,
– totale woonoppervlakte circa 116 m2,
– de woning beschikt over een voor -en achtertuin,
– bouwjaar woning circa 1962,
– perceel oppervlakte 162 m2,
– makkelijk parkeren voor de deur voor vergunninghouders, geen wachttijd,
– aanvraag overstap eeuwigdurende erfpacht is tijdig aangevraagd waardoor koper onder de gunstige voorwaarden kan overstappen.

ENGLISH SUMMARY

Holtmeulen 55 in Amsterdam

We offer for sale a family house of 116 m2 spread over 2 floors with four bedrooms, kitchen with pantry and storage room, a bathroom, front and back garden located in a child-friendly, green area close to the Amstelpark and the Amsterdamse Bos, within cycling distance of the city. Easy parking in front of the door and a backyard on the south/east and a front garden on the south/west.

House layout:

Ground floor: entrance/hall with meter cupboard, intermediate hall with access to the living room, guest toilet, storage room/staircase and the stairs to the first floor. Spacious living room with fireplace and access to the backyard through sliding doors. The backyard is located on the east and has a back entrance. Semi-open kitchen with pantry and storage. The washing machine connection is located in the utility room and the central heating boiler is located in the storage room.

Stairs to the first floor.

First floor: landing area with access to all 4 bedrooms and the bathroom. The bathroom has a walk-in shower, 2nd toilet and a double sink.

The property is located in the quiet residential area Buitenveldert, near the Zuidas, around the corner from the Gelderlandplein shopping center and convenient to Schiphol and Zuid station. For daily shopping, delicacies and various clothing stores, there are more than eighty shops in the covered shopping center Gelderlandplein, located just around the corner. For fun and relaxation you can visit the Amsterdamse Bos, Nieuwe Meer or the nearby Gijsbrecht van Aemstelpark and the Amstel within walking distance. There is a wide range of sports clubs and schools with primary, secondary and special education and of course the Free University. You can easily reach De Pijp or the Center by bike.

Particularities:

– the house is extremely suitable for expansion by means of an extra floor and/or an extension,
– delivery/acceptance: the house is available almost immediately,
– 4 bedrooms,
– total living area approximately 116 m2,
– the house has a front and back garden,
– year of construction house circa 1962,
– plot area 162 m2,
– easy parking in front of the door for permit holders, no waiting time,
– application to switch perpetual leasehold has been requested in good time, so that the buyer can switch under favorable conditions.
Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
116 m²
Overige inpandige ruimte
7 m²
Perceel
162 m²
Inhoud
408 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, toilet
Aantal woonlagen
2

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam AK 1287
Oppervlakte
162 m²
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht
Perceel
ASD30-AK-1287

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
72 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuidoost bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken