Verkocht

Kastelenstraat 87 Amsterdam

Omschrijving

Kastelenstraat 87 te Amsterdam

Wij bieden te koop aan een garage van circa 15 m2 in een verzorgd en kleinschalig appartementencomplex in de Kastelenbuurt in Amsterdam-Buitenveldert. De garage is voorzien van een elektrische, op afstand bedienbare, kanteldeur.

De locatie in Buitenveldert is perfect! Er zijn diverse tram en busverbindingen in de directe omgeving (o.a. trams 5 en 25) en in slechts
enkele minuten bent u op Station Zuid/WTC en NS Station Rai. Gunstige ligging ten opzichte van de Zuid-As en uitvalswegen (Ring A-10/A-4). Het
winkelcentrum Gelderlandplein ligt op loopafstand alsmede diverse buurtwinkels. Verder vindt u in de directe omgeving onder andere de Vrije Universiteit, VU-Medisch Centrum, het Amsterdamse Bos en het Amstel Park. Binnen 10 minuten zit u in hartje Amsterdam. Met een vergunning (thans geen wachtlijst) kan voor de deur geparkeerd worden.

Bijzonderheden:

– oplevering/aanvaarding: in overleg,
– vraagprijs garage EURO 55.000,– k.k.
– de maandelijkse bijdrage aan de VVE is circa € 30,– per maand,
– professionele VVE.

ENGLISH SUMMARY

Kastelenstraat 87 in Amsterdam

We offer for sale a garage of approximately 15 m2 in a well-maintained and small-scale apartment complex in the Kastelenbuurt in Amsterdam-Buitenveldert. The garage is equipped with an electric, remote-controlled, up-and-over door.

The location in Buitenveldert is perfect! There are various tram and bus connections in the immediate vicinity (including trams 5 and 25) and in just
a few minutes you are at Station Zuid/WTC and NS Station Rai. Favorable location in relation to the Zuid-As and arterial roads (Ring A-10/A-4). It
the Gelderlandplein shopping center is within walking distance as well as various local shops. In the immediate vicinity you will also find the Free University, VU Medical Center, the Amsterdamse Bos and the Amstel Park. Within 10 minutes you are in the heart of Amsterdam. With a permit (currently no waiting list) you can park in front of the door.

Particularities:

– delivery/acceptance: in consultation,
– Asking price garage EURO 55,000.00 k.k.
– the monthly contribution to the VVE is approximately € 30 per month,
– professional VVE.

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort bouw
Bestaande bouw

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam AK 2279
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht
Perceel
ASD30-AK-2279

Garage

Capaciteit
1 auto
Bekijk alle kenmerken