Verhuurd

Neerkanne 16 Amsterdam

Omschrijving

Royale en goed bereikbare garagebox van circa 17 m² gelegen aan de Neerkanne 16 te Amsterdam-Buitenveldert. De garage ligt in een zijstraat van de Van Boshuizenstraat en is goed toegankelijk. Via de Buitenveldertselaan bereikt u direct de Zuidas en via de Van Boshuizenstraat de oprit van de Ringweg Zuid.

Indien de garage gebruikt gaat worden voor het stallen van een motorvoertuig dan zal de huurprijs met BTW belast zijn. De garagebox kan ook worden gebruikt voor het stallen van bijvoorbeeld huisraad.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De garagebox is gelegen om de hoek van de Buitenveldertselaan/Beneluxbaan tussen de haltes Van Boshuizenstraat en Uilenstede. In een woonwijk in Buitenveldert met gevarieerd winkelaanbod in de omgeving. Nabij het Gelderlandplein en de Zuidas.

De garagebox heeft een centrale ligging ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen. Bushalte ‘Van Boshuizenstraat’ met bussen 463 en 612 (Amsterdam Zuid-Sloterdijk) is nabij gelegen of loop binnen 5 minuten naar het tramstation met trams 5 en 25. Tevens goed bereikbaar met de auto. Via De Boelelaan/ Van Boshuizenstraat en de Amstelveenseweg is binnen 5 minuten de oprit van de Ringweg A10 bereikt.

Kenmerken
– Doorrijhoogte van circa 2,15 m
– Diepte: 5,85 m x breedte: 2,90 m
– Oppervlakte 18 m²
– Water aanwezig
– Elektra aanwezig
– Electrische deur
– Per 1 maart beschikbaar

Huurvoorwaarden
– Huurovereenkomst minimaal 1 jaar
– Waarborgsom van 2 maanden huur, te vermeerderen met BTW
– Opzegtermijn 2 maanden
– Huurovereenkomst op basis van ROZ-model AUTOBOX/PARKEERPLAATS 2020, zoals gehanteerd door de NVM
– Jaarlijkse huurprijsaanpassing, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle-huishoudens, gepubliceerd door het CBS

Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming met de eigenaar/verhuurder van het object.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
15 januari 2024
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Soort bouw
Bestaande bouw
Bekijk alle kenmerken