Verkocht

Willem van Weldammelaan 74 Amsterdam

Omschrijving

Willem van Weldammelaan 74 te Amsterdam

Wij bieden te koop aan in een kleinschalig appartementencomplex een goed onderhouden 3-kamer appartement van circa 87 m2 op de derde en tevens bovenste verdieping met een balkon op het oosten en vrij uitzicht. Het appartement is gelegen in Amsterdam-Buitenveldert tegenover winkelcentrum “Gelderlandplein” en Station Zuid/WTC. Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten entree met intercom/videofoon-installatie en lift. Tevens is er nog een berging in de onderbouw van het complex. Diverse buurtwinkelcentra, het Amsterdamse Bos, Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amstelpark bevinden zich op loopafstand. Goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4,Ring A-10). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (trams 5 en 25, diverse busverbindingen) en station Zuid/WTC. Parkeren voor de deur middels parkeervergunning.

Indeling appartement:

Entree/royale hal met meterkast en ingebouwde kasten en toegang tot alle vertrekken. De woning is voorzien van 2 slaapkamers waarvan er één aan de voorkant is gelegen met direct toegang tot het balkon. De badkamer is bereikbaar via de hal en vanuit de 2e slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche en de wasmachine/droger aansluiting. Direct naast de badkamer bevindt zich de toilet, deze is voorzien van een fontein. Grote doorzonwoonkamer met open keuken en toegang tot het balkon en de 2e slaapkamer aan de achterzijde. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Grote 2e slaapkamer aan de achterzijde via de woonkamer en badkamer te bereiken. Er is nog een aparte berging op de begane grond van het gebouw.

Bijzonderheden:

– uitstekende parkeergelegenheid voor de deur,
– geheel voorzien van dubbele beglazing, nieuwe kozijnen (2022),
– slechts 6 appartementen per entree!!!
– oplevering/aanvaarding: IN OVERLEG kan snel,
– de erfpacht is afgekocht tot 15 juni 2086,
– de woning kan met de volledige inventaris gekocht worden,
– de maandelijkse bijdrage aan de VVE bedraagt EURO 366,– dit is inclusief een bedrag van circa € 75,– als voorschot op de stookkosten en warm water.

ENGLISH SUMMARY

Willem van Weldammelaan 74 in Amsterdam

We offer for sale in a small-scale apartment complex a well-maintained 3-room apartment of approximately 87 m2 on the third and top floor with an east-facing balcony and unobstructed view. The apartment is located in Amsterdam-Buitenveldert opposite the “Gelderlandplein” shopping center and Zuid/WTC Station. The apartment complex has a closed entrance with intercom/videophone system and elevator. There is also a storage room in the basement of the complex. Various local shopping centers, the Amsterdamse Bos, Gijsbrecht van Aemstelpark and the Amstelpark are within walking distance. Good access to various arterial roads (A-4, Ring A-10). Public transport in the vicinity of the complex (trams 5 and 25, various bus connections) and Zuid/WTC station. Parking in front of the door with a parking permit.

Apartment layout:

Entrance/spacious hall with meter cupboard and built-in cupboards and access to all rooms. The apartment has 2 bedrooms, one of which is located at the front with direct access to the balcony. The bathroom is accessible via the hall and from the 2nd bedroom at the rear. The bathroom has a double sink, walk-in shower and washing machine/dryer connection. The toilet is located directly next to the bathroom, which is equipped with a fountain.
Large living room with open kitchen and access to the balcony and the 2nd bedroom at the rear. The kitchen is equipped with various built-in appliances. Large 2nd bedroom at the rear, accessible via the living room and bathroom. There is a separate storage room on the ground floor of the building.

Particularities:

– excellent parking in front of the door,
– fully equipped with double glazing, new window frames (2022),
– only 6 apartments per entrance!!!
– delivery/acceptance: IN CONSULTATION can be done quickly,
– the leasehold has been bought off until June 15, 2086,
– the house can be purchased with the complete inventory,
– the monthly contribution to the VVE is EURO 366,– which includes an amount of approximately € 75,– as an advance payment on heating costs and hot water.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
10 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking
Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging, in bosrijke omgeving, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
87 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
5 m²
Externe bergruimte
9 m²
Inhoud
296 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, toilet, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Glasvezel kabel, lift, mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Driedubbel glas, dubbel glas
Verwarming
Blokverwarming
Warm water
Centrale voorziening

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam AK 3755
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht
Perceel
ASD30-AK-3755

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken